Connection to database succesfull Arhiva novosti [ZTK Rijeka]
Naslov

Đordano Bucci i Matko Kalajzić članovi KPA 3. Maj uspješni na Kupu u podvodnoj fotografiji Antun Gavranić

 

 


Uoči obilježavanja 50. godina zaštite prirode otoka Visa, Hrvatski ronilački savez, Javna ustanova More i Krš, Nautički centar Komiža d.o.o. i Ronilački klub Crveno jezero uz logističku potporu Ronilačkog kluba Calypso i Ronilačkog centra B-24 od 29.09.2017 do 01.10.2017 organizirali Kup u podvodnoj fotografiji Antun Gavranić na najudaljenijoj lokaciji ikada, otoku Biševu.
Okupilo se ukupno 19 podvodni fotografa (9 u kategoriji DSLR i 10 u kategoriji KOMPAKTA) i 4 modela. U odličnoj organizaciji natjecanja i predivnim lokacijama otoka Biševa i to u blizini Modre i Medvjedine špilje, odradila su se dva urona za fotografiranje podvodnih fotografija. Prema pravilima natjecanja predaju se 120 fotografija od koji se predaju na žiriranje 3 fotografije s motivima: ambijent, makro i riba.
Boje KPA 3. Maj, u jakoj konkurenciji, uspješno su branili fotografi Đordano BUCCI i Matko KALAJZIĆ, koji su nastupili u konkurenciji KOMPAKT aparat. Đordano je osvojio, u ukupnom poretku, 5. mjesto. U konkurenciji KOMPAKT aparata po motivima: RIBA - 3. mjesto, MAKRO - 8. mjesto i AMBJENT 3. mjesto Matko je osvojio, u ukupnom poretku 7. mjesto. U konkurenciji KOMPAKT aparata po motivima: RIBA - 2. mjesto, MAKRO - 6. mjesto i AMBJENT 8. mjesto Ekipno, KPA 3. Maj je osvojio 3. mjesto odmah iza RK RONITI SE MORA ZAGREB i RK UGOR VRSAR