43. Kvarnerska revija amaterskog filma

U organizaciji KINO VIDEO KLUBA Liburnija-film pozivamo vas na 43. izdanje Kvarnerske revije amaterskog filma, KRAF 08. 12. 2012. godine u 19 sati u Art kino Croatia - ulaz slobodan. Festival nastao u organizaciji Liburnija filma Rijeka, KRAF (Kvarnerska revija amaterskog filma) utemeljen je još 1969. godine, što ga čini jednim od starijih festivala neprofesijskog filma.

Kvarnerska revija amaterskog filma

 

 

Liburnija film iz Rijeke poziva vas na 43. izdanje Kvarnerske revije amaterskog filma, KRAF 08. 12. 2012. godine u 19 sati u Art kino Croatia – ulaz slobodan. Festival nastao u organizaciji Liburnija filma Rijeka, KRAF (Kvarnerska revija amaterskog filma) utemeljen je još 1969. godine, što ga čini jednim od starijih festivala neprofesijskog filma. Osim što doprinosi kulturi kvarnerske regije, KRAF djeluje i šire; filmovi ne samo da pristižu iz svih dijelova Hrvatske, već i izvan njezinih granica.
Njegov otvoreni i međunarodni karakter omogućava bogatu međukulturalnu razmjenu i sveobuhvatni prijem sedme umjetnosti.
KRAF stoji na raspolaganju svakoj vrsti gledatelja i stvaratelja te filmskim entuzijastima, stručnjacima, raznim filmskim profesijama, ali i filmskim laicima koji se tek počinju upoznavati sa svijetom filma. Šarolik, dinamičan i nezavisan, KRAF daje uvid u različite kulturno-umjetničke svjetonazore i kao takav poučava o različitostima, promovirajući kreativnost i tehničku kulturu.
Žiri KRAF-a čine razni uvaženi i eminentni gosti, filmolozi, redatelji, filmski kritičari i ostali medijski stručnjaci, koji od pristiglih filmova biraju one najuspješnije.
Autori se nagrađuju tradicionalnim primanjem nagrada za tri najbolja filma i Grand prix nagradu.
Svakako nas posjetite!