9. Izložba MLADI@ INOVACIJE 2016., Kastav

Prema najavama i potpisanim prijavama ovogodišnja izložba biti će veća nego ikad. Preko 60 izlagača, najbolji radovi iz cijele Hrvatske... I tako u Gradu Kastvu od 15. - 17. rujna 2016. godine okupit će se mladi inovatori iz desetak županija i Grada Zagreba.

9. Izložba MLADI@ INOVACIJE 2016., Kastav

 

Prema najavama i potpisanim prijavama ovogodišnja izložba biti će veća nego ikad. Preko 60 izlagača, najbolji radovi iz cijele Hrvatske… I tako u Gradu Kastvu od 15. – 17. rujna 2016. godine okupit će se mladi inovatori iz desetak županija i Grada Zagreba.
Ocjenjivački sud će radove sva tri dana pregledavati gdje će prvi činiti članovi udruga inovatora iz Rijeke (ne i profesori), drugi profesori/mentori iz manjih sredina i treći sami učenici. Organizatori vjeruju da će na taj način ocjenjivanje biti još transparentnije.
Ove se godine očekuje više promocija novih proizvoda, potpora većeg broja sponzora i samo otvaranje izložbe daleko atraktivnije nego do sada.
Dogovara se cijeli niz radionica koje će, već sada tradicionalno, održati CTK – Tehnički centar mladih pri Zajednici tehničke kulture Rijeka sa svojim programom interesantnom najmlađima… Znači i ove godine atraktivnost izložbe je zagarantirana i svi oni koji dođu neće biti razočarani.
Od inovacija, po atraktivnosti, pažnju će privuči “PAMETNI TUŠ” mladih inovatora iz Osijeka, “ELEKTRIČNI KARTING” iz Šibenika, “AUTO NA SOLARNI POGON” z Rijeke…
Kao i do sada, devetu godinu za redom, program izložbe odvijati će se uz pomoć učenika Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka, Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo Rijeka, Tehničke škole za strojarstvo i brodogradnju Rijeka i mladih inovatora IN kluba koji su prihvatili suorganizaciju ovog projekta.
Vjerujemo da će i Klub inovatora “KIN KASTAV”iskoristiti priliku i prezentirati svoje stvaralaštvo, te najaviti nove programe.
Svih proteklih godina posjeta je bila izvrsna, pa vjerujemo da će tako biti i ove, što je svakako jedan od aduta izložbe MLADI@INOVACIJE, projekta koji su osmislili mladi, koji je posvećen baš njima i njihovom stvaralaštvu.
Ulaz na izložbu je besplatan.
Radno vrijeme izložbe:
15.09. 14.00 sati – 19.00 sati
16.09. 10.00 sati – 19.00 sati ( svečano otvaranje u 11,00 sati )
17.09. 10.00 sati – 14.00 sati
I na kraju, očekujemo da ćemo sve sudionike pozdraviti sa “doviđenja u Bakru 2017.”.