Dodjeljena Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture

U Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici dana 31.03. Zajednici tehničke kulture Rijeka dodijeljena je POVELJA za dugi niz godina kontinuiranog rada u tehničkoj kulturi i osmišljavanju programa i njihovu realizaciju uz najveću moguću suradnju sa svojim članicama. I u 2010. godini postignuti su vrijedni rezultati u brojnim projektima, mada u uvjetima smanjenog proračuna, a što je zahtijevalo dodatni angažman kako Stručne službe Zajednice, tako i svih sudionika u programima. Posebno raduje činjenica da je od 35 gradskih zajednica tehničke kulture koje djeluju na području Republike Hrvatske ova prestižna nagrada dodijeljena upravo ZTK Rijeka.

Dodjeljena Povelja Hrvatske zajednice tehničke kulture

U Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici dana 31.03. Zajednici tehničke kulture Rijeka dodijeljena je POVELJA za dugi niz godina kontinuiranog rada u tehničkoj kulturi i osmišljavanju programa i njihovu realizaciju uz najveću moguću suradnju sa svojim članicama. I u 2010. godini postignuti su vrijedni rezultati u brojnim projektima, mada u uvjetima smanjenog proračuna, a što je zahtijevalo dodatni angažman kako Stručne službe Zajednice, tako i svih sudionika u programima.
Posebno raduje činjenica da je od 35 gradskih zajednica tehničke kulture koje djeluju na području Republike Hrvatske ova prestižna nagrada dodijeljena upravo ZTK Rijeka.


POVELJA dodijeljena ZTK Rijeka

Predsjednik HZTK prof. dr. sc.Ante Markotić između ostalih uzvanika pozdravio je pročelnika Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu grada Rijeke prof. Veljka Karabaića, pritom naglasivši izuzetnu podršku koju ZTK Rijeka uživa od grada Rijeke sa željom da i u narednom periodu ne posustanu u prepoznavanju aktivnosti koje provodi ZTK Rijeka.


Nagradu predsjedniku ZTK Rijeka prof. Ivanu Tićku uručio je predsjednik HZTK prof. dr. sc.Ante Markotić

Podjeli nagrada nazočili su i predstavnici članica ZTK Rijeka. Ispred Udruge informacije za ekologiju Ineco nazočio je g. Miroslav Grgas, Kino video kluba “Liburnija-film”, g. Ervin Debeuc, ispred Kluba podvodnih aktivnosti “3. maj”, g. Peran, Crancich, Kesten i gđica Sanda. Uz predstavnike udruga, svečanosti je nazočio predsjednik ZTK Rijeka, prof. Ivan Tićak, tajnik Kazimir Mihić i stručni suradnik Silvano Skočaj.


Nagrađeni prilikom svečanog uručenja nagrada

Čestitku na ovom vrijednom priznanju Zajednici je uputio i riječki gradonačelnik, mr. sc. Vojko Obersnel.


Čestitka gradonačelnika Zajednici tehničke kulture Rijeka