Kvarnerska revija amaterskog filma Kraf 2011.

Od 03. prosinca u 20,00 sati u Art kinu Croatia održava se Kvarnerska revija amaterskog filma-KRAF 2011. koju je za Vas pripremila Liburnija film Rijeka. Uz tradicionalnu projekciju filmova, od ove godine možete uživati i u sasvim novom programu koji uključuje i dodjelu nagrada, okrugli stol, te druženje uz dobru glazbu koju će izvoditi kantautor "MAER".

Kvarnerska revija amaterskog filma Kraf 2011.

Od 03. prosinca u 20,00 sati u Art kinu Croatia održava se Kvarnerska revija amaterskog filma-KRAF 2011. koju je za Vas pripremila Liburnija film Rijeka. Uz tradicionalnu projekciju filmova, od ove godine možete uživati i u sasvim novom programu koji uključuje i dodjelu nagrada, okrugli stol, te druženje uz dobru glazbu koju će izvoditi kantautor “MAER”.

KRAF, koji se inače tradicionalno održava još od 1969. godine, samo je jedno od mnogobrojnih lica riječke kulture, a njegova posebnost je stvaranje i održavanje kulturne razmjene u vidu poticanja i promoviranja autora neprofesijskog filma.

Pozivamo Vas da upravo Vi svojim dolaskom budete dijelom te publike i na taj način date svoj doprinos stvaranju nove i očuvanju postojeće riječke kulturne i filmske tradicije.

Ulaz besplatan.

Više na Web stranici:
http://www.liburnija-film.hr
te Facebook profilu:
http://facebook.com/kinoklub.liburnija.rijeka