Ljeto sa tehničkom kulturom

Ljeto u CTK- Tehničkom centru mladih započeti će za mlade tehničare modelarskim tečajem na kojem će polaznici izrađivati makete brodica. Završni dio tečaja odvijati će se na prostoru lučice Pećine u ljetnom kampu tehničke kulture gdje će gotove makete moći i zaploviti.

Ljeto sa tehničkom kulturom

 

I ove ljetne praznike CTK-Tehnički centar mladih na Korzu 2A/2 biti će na usluzi sa prostorom i tehničkim sredstvima članicama koje će realizirati programe sa mladima.
Ljeto u CTK- Tehničkom centru mladih započeti će za mlade tehničare modelarskim tečajem na kojem će polaznici izrađivati makete brodica. Završni dio tečaja odvijati će se na prostoru lučice Pećine u ljetnom kampu tehničke kulture gdje će gotove makete moći i zaploviti. Uz ugodno druženje sa svojim vršnjacima polaznici će uživati i u aktivnostima ispunjenih zanimljivim sadržajima pod nadzorom mentora.
Informacije i prijave zaprimaju se na tel. 051/211 305 svakog radnog dana od 08.00 do16.00 sati, a rado ćemo Vas primiti i u poslovnom prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2 A/2.

www.ztk-rijeka.hr
e-mail:ztk@ztk-rijeka.hr