Maketarski klub Zeppelin održao predavanje na temu “Titanic očima Austrougarske monarhije – stogodišnjica potonuća”

Maketarski klub Zeppelin sudjelovao je na GoModelling 2012, manifestaciji koja se svake godine tradicionalno održava u Vojno-povijesnom muzeju (Heeresgeschichtliches Museum) u Beču.
MK Zeppelin je održao predavanje na temu "Titanic očima Austrougarske monarhije – stogodišnjica potonuća", a izložio i povijesni prikaz grada Rijeke u K&K.

Maketarski klub Zeppelin održao predavanje na temu “Titanic očima Austrougarske monarhije – stogodišnjica potonuća”

Maketarski klub Zeppelin sudjelovao je na GoModelling 2012, manifestaciji koja se svake godine tradicionalno održava u Vojno-povijesnom muzeju (Heeresgeschichtliches Museum) u Beču. Muzej je smješten u zgradi vojnog kompleksa poznatoj kao Arsenal. Smatra se da je najstariji muzej u Beču i već od 1869. godine javno je dostupan. Muzej se prostire na dvije etaže, a izložene su zbirke od vremena turske opsade Beča 1683., Francuske revolucije i Napoleonskih ratova, kao i automobil u kojem je 28. lipanja 1914. ubijen nadvojvoda Franjo Ferdinand.

 

MK Zeppelin je održao predavanje na temu “Titanic očima Austrougarske monarhije – stogodišnjica potonuća”, a izložio i povijesni prikaz grada Rijeke u K&K.

http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-2012/102-gomo12-ausstellerliste-exhibitor-list

Članovi udruge sudjelovali na maketarskom takmičenju, na kojem je Igor Petrović osvojio 3 mjesto u kategoriji SF All types and scales i 4 mjesto u kategoriji A3 Props, dok je Sandro Maljić osvojio 4 mjesto u kategoriji A1 Civil, all scales.