Na Mosoru održani Jadranski susreti zajednica tehničke kulture

U organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Splita i splitsko-dalmatinske županije, u Zvjezdanom selu Mosor – Centar tehničke kulture Split, od 8. do 9. rujna ove godine održani su 12. susreti zajednica tehničke kulture priobalnog područja. Domaćin je za ovu prigodu organizirao obilazak Modelarskog kluba "Sveti Petar" i zvjezdarnice "Orion" u Makarskoj.

Na Mosoru održani Jadranski susreti zajednica tehničke kulture

U organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Splita i splitsko-dalmatinske županije, u Zvjezdanom selu Mosor – Centar tehničke kulture Split, od 8. do 9. rujna ove godine održani su 12. susreti zajednica tehničke kulture priobalnog područja. Domaćin je za ovu prigodu organizirao obilazak Modelarskog kluba “Sveti Petar” i zvjezdarnice “Orion” u Makarskoj.

Tradicionalnom okupljanju ovog su puta nazočili i predstavnici pet kontinentalnih zajednica, te predsjednik nacionalne zajednice, prof.dr.sc. Ante Markotić, a u sklopu susreta održana je i tematska sjednica „Tehnička kultura danas, sutra i mladi” na kojoj su doneseni zaključci od značaja za dalji razvoj tehničke kulture.