Nagrade i priznanja ZTK Rijeka za 2016.g.

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Rijeka donio je Odluku o raspisu Natječaja za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka za 2016.g. koje se dodjeljuju zaslužnim pojedincima članica ZTK Rijeka i drugim pravnim osobama i institucijama ukoliko pridonose razvitku i promociji tehničke kulture,

Kriterij za dodjelu Nagrada i priznanja ovdje

Obrazac nagrade ovdje

obrazac priznanje ovdje

Nagrade i priznanja ZTK Rijeka za 2016.g.

 

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Rijeka donio je Odluku o raspisu Natječaja za dodjelu Nagrada i priznanja ZTK Rijeka za 2016.g. koje se svake godine dodjeljuju zaslužnim pojedincima članica ZTK Rijeka i drugim pravnim osobama i institucijama ukoliko pridonose razvitku i promociji tehničke kulture, te pomažu donacijama ZTK Rijeka ili njene članice. Pozivamo članice da ispunjene obrasce s prijedlozima dostave zaključno sa 30.12.2016. godine do 14 sati, bez obzira na način dostave. Prijedlozi se dostavljaju u zatvorenoj koverti, osobno ili putem pošte na adresu Zajednica tehničke kulture Rijeka, Korzo 2a/2 – 51000 Rijeka, s naznakom “Nagrade i priznanja ZTK Rijeka za 2016. godinu”.

Svečana dodjela nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka za 2016. godinu održati će se 26. siječnja 2017.g. u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja hrvatskog primorja u 18.30 sati.