Najava: INOVA 2012. u Šibeniku

Od 08. do 10. studenog u Šibeniku se održava 37. Hrvatski salon inovacija -  INOVA 2012. Nastup vrijednih inovatora iz Primorsko-goranske županije realizirati će Savez riječkih inovatora.

Najava: INOVA 2012. u Šibeniku

 

 

 

Od 08. do 10. studenog u Šibeniku se održava 37. Hrvatski salon inovacija INOVA 2012. Nastup vrijednih inovatora iz Primorsko-goranske županije realizirati će Savez riječkih inovatora.

Po projektu HRVATSKOG SAVEZA INOVATORA INOVA se održava u gradovima širom Hrvatske (do sada u Ogulinu, Samoboru, Zagrebu, Rijeci, Čakovcu, Osijeku…), a od prije nekoliko godina odlukom organizatora održava se bienalno u Zagrebu.

INOVA je jedna od tri najstarije izložbe u Europi. Nastup na njoj je za sve inovatore kako mlade tako i one starije, pitanje izazova. Usporediti svoje stvaralaštvo i svoj rad s kolegama iz svih krajeva Hrvatske, otvara mogućnosti razmjene iskustava i suradnje.

INOVA je nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je ujedno pokretač i simbol inovatorstva u Republici Hrvatskoj koja svih ovih godina okuplja, potiče i javnosti predstavlja na tisuće hrvatskih i stotine inovacija gostiju iz inozemstva.

Na INOVI 2012. očekuju se izlagači sa cca 150 inovacija hrvatskih inovatora i 50 inovacija mladih uz goste iz inozemstva.