Najava izložbe «Leteči človek – Stanko Bloudek”

Drugu godinu za redom, svečanost podjele Nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka imati će svoj prateći program. Ove godine biti će to zanimljiva izložba pod nazivom «Leteči človek – Stanko Bloudek", koja će u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka i Tehniškog muzeja Slovenije biti postavljena u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Riječ je o izuzetnoj izložbi koja prikazuje životni put čovjeka priznatog u svjetskim razmjerima kao pionira zrakoplovstva, dizajnera, izumitelja, svestranog sportaša i graditelja skijaških skakaonica u zemlji i inozemstvu.

Najava izložbe «Leteči človek – Stanko Bloudek”
prateći program svečane podjele Nagrada i priznanja ZTK Rijeka

Drugu godinu za redom, svečanost podjele Nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka imati će svoj prateći program. Ove godine biti će to zanimljiva izložba pod nazivom «Leteči človek – Stanko Bloudek”, koja će u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka i Tehniškog muzeja Slovenije biti postavljena u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Riječ je o izuzetnoj izložbi koja prikazuje životni put čovjeka priznatog u svjetskim razmjerima kao pionira zrakoplovstva, dizajnera, izumitelja, svestranog sportaša i graditelja skijaških skakaonica u zemlji i inozemstvu.

Otvorenje izložbe održati će se 15.12.2011.g. s početkom u 18,00 sati, a posjetitelji će izložbu moći razgledati od 15.12.2011.g. do 31. siječnja 2012.g.

Radno vrijeme izložbe 15.12.2011. – 31.01.2012.
Od utorka do petka od 9 do 18 sati
Subotom od 9 do 13 sati
Nedjeljom i ponedjeljkom zatvoreno