Najava manifestacije “Oživimo Mrtvi kanal”

U organizaciji udruge Pro torpedo, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Turističke zajednice Rijeka, od 20. do 29. svibnja 2011.g. održat će se manifestacija pod nazivom "Oživimo Mrtvi kanal". U ulozi suorganizatora, Zajednica će se u program uključiti kroz modelarsku radionicu Tehnički centar mladih, osiguravajući opremu i alat potreban za didaktičke brodomodelarske radionice koje će održati udruga "Liburno" na obali Mrtvog kanala.

Najava manifestacije “Oživimo Mrtvi kanal”

U organizaciji udruge Pro torpedo, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Turističke zajednice Rijeka, od 20. do 29. svibnja 2011.g. održat će se manifestacija pod nazivom “Oživimo Mrtvi kanal”. U ulozi suorganizatora, Zajednica će se u program uključiti kroz modelarsku radionicu Tehnički centar mladih, osiguravajući opremu i alat potreban za didaktičke brodomodelarske radionice koje će održati udruga “Liburno” na obali Mrtvog kanala.

“Liburno” će prema pripremljenom programu održati dječju edukacijsku radionicu (izrada modela barke) na otvorenom, a u slučaju lošeg vremena, radionice će biti održane u prostoru Tehničkog centra mladih pri ZTK Rijeka na adresi Korzo 2a/2.

 
Program