Najava natjecanja “Sigurno u prometu”

Autoklub “Rijeka” organizira natjecanje u poznavanju prometnih propisa, sigurnosnih pravila i upravljanja biciklom “Sigurno u prometu“. Natjecanje će se održati 28. travnja 2009. godine u dvorani "Dinko Lukarić" u Rijeci.

Najava natjecanja “Sigurno u prometu”

Autoklub “Rijeka” organizira natjecanje u poznavanju prometnih propisa, sigurnosnih pravila i upravljanja biciklom “Sigurno u prometu“. Natjecanje će se održati 28. travnja 2009. godine u dvorani “Dinko Lukarić” u Rijeci.

Na natjecanju mogu sudjelovati ekipe svih osnovnih škola grada Rijeke sa svojim ekipama sastavljenim od dvije učenice i dva učenika rođenih 1997., 1998. i 1999. godine. Najuspješnije u poznavanju pravila ponašanja u prometu i u vožnji poligonom za bicikle, očekuje državno natjecanje. Cilj i svrha održavanja natjecanja je odgoj i osposobljavanje učenika osnovnih škola za sigurno kretanje u cestovnom prometu kao pješaka i vozača bicikla.

Zapamtite – važno je sudjelovati, a najvažnije je primijeniti naučeno s poligona na naše svakodnevno ponašanje u prometu.

Sretno svim natjecateljima!