Obavijest članicama o prezentaciji projekta “DAN TEHNIČKE KULTURE U RIJECI” održanoj u Gradskoj vijećnici

Ovaj projekt pod radnim nazivom „DAN TEHNIČKE KULTURE U RIJECI“ bio bi sljednik izložbe "Informatika, inovacije, tehnika" i organizirao bi se prema programu rada Zajednice tehničke kulture Rijeka i udruga, članica ZTK Rijeka.

Obavijest članicama o prezentaciji projekta “DAN TEHNIČKE KULTURE U RIJECI” održanoj u Gradskoj vijećnici

 


Ovaj projekt pod radnim nazivom „DAN TEHNIČKE KULTURE U RIJECI“ bio bi sljednik izložbe “Informatika, inovacije, tehnika” i organizirao bi se prema programu rada Zajednice tehničke kulture Rijeka i udruga, članica ZTK Rijeka. Projekt bi se održao u lipnju 2013. godine na prostoru Korza. Umjesto statične postave, dinamičkom prezentacijom aktivnosti udruga na najfrekventnijem mjestu u gradu Rijeci – riječkom Korzu – prikazali bi zajednički dosege tehničke kulture.
Cilj projekta Dan tehničke kulture je da se kroz tematske izložbe, praktične vježbe i radionice sugrađane informira o mogućnostima bavljenja tehničkim djelatnostima koje se nude u gradu Rijeci, te skrenuti pozornost na bogatstvo sadržaja koji nudi tehnička kultura za korisno i kreativno provođenje slobodnog vremena.Prezentacija novog koncepta izložbe „Informatika, inovacije, tehnika“ rezultirala je zapisnikom i zaključcima koji su dostupni članicama u poštanskom sandučiću.