Održana 3. utrka Svjetskog kupa u podvodnoj orjentaciji

U organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti „3. maj“ iz Rijeke, na jezeru Lepenice kraj Fužina od 13. do 15. rujna ove godine, održana je 3. utrka Svjetskog kupa u podvodnoj orjentaciji.

Održana 3. utrka Svjetskog kupa u podvodnoj orjentaciji

 

 

 

U organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti „3. maj“ iz Rijeke, na jezeru Lepenice kraj Fužina od 13. do 15. rujna ove godine, održana je 3. utrka Svjetskog kupa u podvodnoj orjentaciji. Uz brojne članove kluba i natjecatelje, otvaranju kupa nazočili su predstavnici pokrovitelja Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Općine Fužine, te djelatnici stručne službe Zajednice. Kao i prethodnih godina, Zajednica je dala potporu članici u organizaciji ovog natjecanja postavom šatora, te prijevoza putničkim kombijem.

Istovremeno, 14. rujna u Lokvama, dio organizatora i sportaša učesnika obilježio je prigodnom svečanosti 40. obljetnicu 1. svjetskog prvenstva u podvodnoj orjentaciji, održanog 1973. godine na Omladinskom jezeru. Ovom prigodom, Zajednici tehničke kulture Rijeka dodjeljena je zahvalnica za pomoć pri organizaciji obilježavanja obljetnice.