Održana druga redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka

U srijedu, 15.6. ove godine u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je druga redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka na kojoj se odazvalo 42 zastupnika redovnih članica, te zastupnici 4 podupiruće članice. Prije početka, održan je svečani dio sjednice povodom prezentacije dodjeljene Zlatne plakete "Grb Grada Rijeke" Zajednici tehničke kulture Rijeka za sustavni razvoj i poticanje tehničkog stvaralaštva mladih i građana grada Rijeke.

Održana druga redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka

 


U srijedu, 15.6. ove godine u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je druga redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka na kojoj se odazvalo 42 zastupnika redovnih članica, te zastupnici 4 podupiruće članice. Prije početka, održan je svečani dio sjednice povodom prezentacije dodjeljene Zlatne plakete “Grb Grada Rijeke” Zajednici tehničke kulture Rijeka za sustavni razvoj i poticanje tehničkog stvaralaštva mladih i građana grada Rijeke. Tom prilikom posebno je zahvaljeno svim predlagačima Zajednice za predmetnu Nagradu, te svim prisutnim članovima Upravnog odbora koji su dali doprinos realizaciji programa. Sjednica je održana u nazočnosti pročelnika Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, g. Igora Načinovića, te počasnog predsjednika g. Veljka Karabaića i dopredsjednika ZTK Rijeka g. Ivana Urode.
Svi predloženi dokumenti su usvojeni velikom većinom što osigurava nesmetan rad Zajednice i dobru suradnju s članicama u idućem vremenskom periodu.
Stručna služba ZTK Rijeka zahvaljuje se svim prisutnima, a bilo je prisutno oko 70 članova udruga, te posebno članovima Skupštine na aktivnom sudjelovanju u njenom radu, kao i članovima Radnog predsjedništva, te stručnih tijela koje su sprovele samu Skupštinu.