Održana prva redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka

U četvrtak, 28.05.2015.g. u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je prva redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka. Zastupnici članica odazvali su se u velikom broju, Skupština je nakon kraćih rasprava donijela jednoglasno i usvojila sve dokumente prema poslovnom redu.

Održana prva redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka

 

U četvrtak, 28.05.2015.g. u konferencijskoj dvorani Transadrie s početkom u 18,00 sati, održana je prva redovna Skupština Zajednice tehničke kulture Rijeka.
Prije službenog dijela svi prisutni su se oprostili minutom šutnje od dugogodišnjeg člana, pokojnog mr.sc. Božidara Pasarića. Na samom početku skup je pozdravio i obratio se g. Igor Načinović, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, te dr. Ante Markotić, predsjednik nacionalne zajednice tehničke kulture. U neslužbenom dijelu je Mladen Peran, dipl.ing., predsjednik Zajednice, u ime Skupštine na prigodan način čestitao gđi Ružici Kamenjašević na osvojenoj godišnjoj Državnoj nagradi tehničke kulture “Faust Vrančić” za 2014.g., uz naglasak da je bila kandidat ZTK Rijeka.
Zastupnici članica odazvali su se u velikom broju, Skupština je nakon kraćih rasprava donijela jednoglasno i usvojila sve dokumente prema poslovnom redu. Između ostalog, donijet je i usvojen novi Statut ZTK Rijeka, te je u skladu novog Zakona o udrugama imenovan Likvidator ZTK Rijeka, Izvršni odbor preimenovan je u Upravni odbor i potvrđen je rad istog u dosadašnjem sazivu. Odlukom Skupštine u članstvo je primljena nova članica CB Radio klub Primorje, dok je temeljem Rješenja nadležnog ureda iz članstva brisana članica Radio klub Rika. Stručna služba ZTK Rijeka zahvaljuje svim članovima Skupštine na aktivnom sudjelovanju u njenom radu, a posebna hvala članovima Radnog predsjedništva i stručnih tijela koje su sprovele samu Skupštinu