Održana redovna godišnja skupština ŠRD LUBEN Rijeka

Redovna godišnja skupština održana je 16. veljače u novim prostorima društva na adresi Wenzelova 4, kojoj je prisustvovalo 104 člana. Na skupštini su istaknuti najznačajniji rezultati članova kluba u proteklom periodu..

Održana redovna godišnja skupština ŠRD LUBEN Rijeka
Redovna godišnja skupština održana je 16. veljače u novim prostorima društva na adresi Wenzelova 4, kojoj je prisustvovalo 104 člana. Na skupštini su istaknuti najznačajniji rezultati članova kluba u proteklom periodu; članici Sandri Puž koja je u sastavu nacionalne reprezentacije nastupila na Svjetskom prvenstvu u športskom ribolovu za seniorke u Nizozemskoj i članu Mihajlu Skandoviću koji je nastupio u sastavu reprezentacije PG županije na natjecanju u sportskom ribolovu pod nazivom “Kup Hrvatske” održanim u Biogradu na moru i tom je prilikom osvojeno prvo mjesto u konkurenciji sedam županija. Uspješno je organizirano i Međuopćinsko natjecanje u športskom ribolovu iz usidrene brodice i sa obale u kategorijama seniorki, seniora i juniora, a članovi ŠRD Luben plasirali su se po sistemu kup natjecanja na državno prvenstvo. Članovi ŠRD Luben sudjelovali su i na manifestaciji ” Kvarner festival mora” u prostoru lučice Mrtvi kanal gdje su bile izložene tradicionalne brodice našeg kraja pogonjene na jedra.
Novi prostor društva smješten blizu dosadašnjeg sjedišta biti će u narednom periodu u funkciji edukacije; održavanja tečajeva voditelja brodice i škole ribolova.