Održano 52. natjecanje mladih tehničara Primorsko-goranske županije

Dana 26. ožujka 2010. godine u OŠ "Podmurvice", Rijeka, održano je 52. natjecanje mladih tehničara Primorsko-goranske županije. Otvaranju natjecanja nazočili su: Sandra Stojković iz Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport PGŽ, Eugen Ban, viši savjetnik za tehničku kulturu, te predstavnici Zajednice tehničke kulture Rijeka sa predsjednikom Ivanom Tićkom.

Održano 52. natjecanje mladih tehničara Primorsko-goranske županije

Dana 26. ožujka 2010. godine u OŠ “Podmurvice”, Rijeka, održano je 52. natjecanje mladih tehničara Primorsko-goranske županije. Otvaranju natjecanja nazočili su: Sandra Stojković iz Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport PGŽ, Eugen Ban, viši savjetnik za tehničku kulturu, te predstavnici Zajednice tehničke kulture Rijeka sa predsjednikom Ivanom Tićkom.

Dobrodošlicom i uvodnim govorom nazočnima se obratila prof. Nada Kegalj, psiholog škole, a natjecanje učenika prigodnim govorom otvorio je mr. sc. Luka Majetić.
Na natjecanju u znanju i izradi radova u više tehničkih područja sudjelovalo je 112 učenika osnovnih škola i klubova, u pratnji 40 mentora.