Otvorena izložba Fotokluba Color “Od gorja do primorja”

U utorak 18. lipnja u galeriji Fotokluba „Color“ Rijeka, Titov trg 6/II otvorena je izložba pod nazivom "od gorja do primorja". Od strane selektora izložbe prof. Ivice Nikolca od ukupno 85 pristiglih fotografija za izložbu je odabrano 45 fotografija.

Otvorena izložba Fotokluba Color “Od gorja do primorja”

 

 

snimci: Tina Kovač

 

U utorak 18. lipnja u galeriji Fotokluba „Color“ Rijeka, Titov trg 6/II otvorena je izložba pod nazivom “od gorja do primorja”. Od strane selektora izložbe prof. Ivice Nikolca od ukupno 85 pristiglih fotografija za izložbu je odabrano 45 fotografija. Na fotografijama se prikazalo bogatstvo tradicije, običaja, tipične arhitekture i krajolika koji se protežu od zelenog gorja do plavog primorja Županije Primorsko-goranske. Autori su dobro razumjeli i prihvatili zadanu temu. Prilikom otvorenja izložbe Ivica Nikolac je istaknuo želju da izložba pod nazivom “od gorja do primorja“ postane tradicionalna jer je sama tematika izložbe vrlo zahvalna i zanimljiva. Nagrađeni su slijedeći autori: 1. Nagrada i diploma za fotografiju „Zvončari 4“ pripala je Jerku Gudac, 2.nagrada pripala je autoru Iztog Žoržu za fotografiju „Ribari 3“, 3. Nagrada i diploma pripala je autoru Aleksandru Tomuliću za fotografiju „Bura“.
Pohvale su dobili autori Ranko Dokmanović za fotografiju „Brod na Kupi 3“, Petar Lupić za fotografiju „Jugo na otoku“ te Darko Mohar za fotografiju „Kameni cvijet“.
Prigodnim programom i izvođenjem klapskih pjesama otvorenje izložbe uveličali su pjevači, članovi klape „SNEŽNIK“ iz Lovrana.
Izložba se može razgledati do 28. lipnja utorkom, srijedom i petkom od 17 do 19 sati.