Otvorena izložba međunarodne fotografije u galeriji fotokluba Color

Svakoj se izložbi pristupa profesionalno, a kad je riječ o međunarodnoj izložbi tada je to posebno naglašeno tim više kada je organizacija izložbe provedena u suradnji sa Foto klubom Zagreb s kojim naš Klub ima izuzetnu suradnju.

Otvorena izložba međunarodne fotografije u galeriji fotokluba Color

 

 

Foto: Tina Kovač

 

Svakoj se izložbi pristupa profesionalno, a kad je riječ o međunarodnoj izložbi tada je to posebno naglašeno tim više kada je organizacija izložbe provedena u suradnji sa Foto klubom Zagreb s kojim naš Klub ima izuzetnu suradnju. Na izložbi su predstavljene 34 nagrađene fotografije odabrane od strane međunarodnog žirija na 34. Zagreb salonu 2012. godine.

Izložbu je otvorio predsjednik Kluba Rajko Đedović koji se biranim riječima obratio uzvanicima i brojnim gostima naglasivši da su izložene fotografije plod autora iz 46 zemalja svijeta koji su svojom lucidnošću kod odabira i kompozicijskom maksimumu u potpunosti uspjeli svakom posjetitelju ispričati neku svoju imaginarnu foto priču. Izložba će biti otvorena do 17. studenog i može se pogledati svakim danom od 12 do 17 sati u galeriji Kluba, Titov trg 6/2.