Posjet Makarskih brodomaketara Tehničkom centru mladih

Modelarsku radionicu Tehničkog centra mladih, dana 30.11.2009. godine posjetili su g. Josip Gnječ i Sloven Mladinov, oba članovi maketarske udruge BMK "LEUT" iz Makarske. Goste iz Makarske u modelarskoj je radionici primio modelar radionice, g. Robert Simčić. U ugodnom druženju, diskutiralo se o uvijek aktualnoj temi rada sa djecom i mladima, te promicanju i razvitku brodomaketarstva i kulturne baštine u Hrvatskoj.

Posjet Makarskih brodomaketara Tehničkom centru mladih

Modelarsku radionicu Tehničkog centra mladih, dana 30.11.2009. godine posjetili su g. Josip Gnječ i Sloven Mladinov, oba članovi maketarske udruge BMK “LEUT” iz Makarske. Goste iz Makarske u modelarskoj je radionici primio modelar radionice, g. Robert Simčić. U ugodnom druženju, diskutiralo se o uvijek aktualnoj temi rada sa djecom i mladima, te promicanju i razvitku brodomaketarstva i kulturne baštine u Hrvatskoj.

Gosti su razgledali radionicu i radove polaznika, a povod posjeti bilo je 14. državno natjecanje brodomaketara i 8. hrvatska ocjenska izložba maketa brodova po nacionalnim pravilima koja je do 11. prosinca 2009.g. postavljena u Centru tehničke kulture Rijeka.