Posjet Školi za primijenjenu umjetnost u Rijeci

Predstavnici Zajednice tehničke kulture Rijeka posjetili su ravnatelja škole Damira Šegotu i zahvalili mu na dosadašnjoj suradnji Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci sa ZTK Rijeka i članicom IN klubom Rijeka, na realizaciji programa u prostoru modelarske radionice CTK - Tehnički centar mladih.

Posjet Školi za primijenjenu umjetnost u Rijeci

 

 

 

Predstavnici Zajednice tehničke kulture Rijeka posjetili su ravnatelja škole Damira Šegotu i zahvalili mu na dosadašnjoj suradnji Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci sa ZTK Rijeka i članicom IN klubom Rijeka, na realizaciji programa u prostoru modelarske radionice CTK – Tehnički centar mladih. Kao poseban poklon za ovu suradnju Tajnik Mihić uručio je ravnatelju škole rad učenice Nike Piškulić koja je sudjelovala u radionici redizajna držača uredskog pribora “kućice” a trenutno pohađa 3. razred Škole za primijenjenu umjetnost na odjelu industrijskog dizajna.
Ravnatelj škole Damir Šegota zahvalio se na lijepoj gesti i istaknuo kako je suradnja sa ZTK vrlo vrijedan doprinos obrazovanju učenika koji je do sada pokazao zavidne rezultate učenika na natjecanjima, a djeci daje priliku da rade na zanimljivim projektima u suradnji sa učenicima drugih škola, u ovom slučaju Elektroindustrijskom i obrtničkom školom iz Rijeke, što dodatno produbljuje njihova znanja i razvija nove vještine. Sa učenicima škole i profesoricom škole Ines Milčić, koja je ujedno i mentorica djeci na radionicama, sa radošću iščekuje daljnju ugodnu suradnju i zanimljive projekte i radionice.