Postavljena izložba Zrakoplovnog društva “Krila Kvarnera” recepciji Bazena Kantrida

U okviru pripreme Aeromitinga, temeljem odluke Izvršnog obora ZTK Rijeka, po prvi puta je postavljena izložba tehničke kulture u prostoru recepcije Bazena Kantrida. Izložba je postavljena u četvrtak 9.06., a na sudjelovanje su pozvane sve članice Zrakoplovnog društva "Krila Kvarnera". S obzirom na popunjenost izložbe i slobodni prostor, sudjeluju i Tehnički centar mladih i jedan od specifičnih riječkih modelara g. Mekića s postavom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izložba je na naki način najava događanja, a sve u cilju bolje informiranosti javnosti o predstojećoj manifestaciji.

Postavljena izložba Zrakoplovnog društva “Krila Kvarnera” recepciji Bazena Kantrida

U okviru pripreme Aeromitinga, temeljem odluke Izvršnog obora ZTK Rijeka, po prvi puta je postavljena izložba tehničke kulture u prostoru recepcije Bazena Kantrida. Izložba je postavljena u četvrtak 9.06., a na sudjelovanje su pozvane sve članice Zrakoplovnog društva “Krila Kvarnera”. S obzirom na popunjenost izložbe i slobodni prostor, sudjeluju i Tehnički centar mladih i jedan od specifičnih riječkih modelara g. Mekića s postavom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izložba je na naki način najava događanja, a sve u cilju bolje informiranosti javnosti o predstojećoj manifestaciji.

Od članica Zrakoplovnog društva “Krila Kvarnera” odazvale su se Klub za samogradnju i modelarstvo i Klub za slobodno letenje, dok su druge članice opravdale svoje ne sudjelovanje. Organizator vjeruje da će iduće godine i ta izložba biti postavljena kvalitetnije i sa sadržajima koji će privući posjetitelje.