Promocija kartinga OKTANSKI VIKEND NA KARTODROMU PRELUK

Karting sportu na širem riječkom području potrebna je promocija, potrebno je da mnogi upoznaju draži tog sporta. Time se rukovodio Karting centar Rijeka kada je na „Kartodromu Rijeka – Preluk“ u suradnji sa Autoklubom „RI autosport“ i Karting klubom „Rijeka“ pripremio „ 1. PRELUK - ADRIA OIL - KARTING SHOW 2011.“ , dvodnevnu manifestaciju 24. i 25. rujna na kojoj se očekuje veliki broj sadašnjih kartingaša hrvatskih i slovenskih klubova koji će boravak na Preluci iskoristiti za trening, ali i prikaz svojih natjecateljskih vještina u „kronometar vožnji“.

Promocija kartinga OKTANSKI VIKEND NA KARTODROMU PRELUK

Karting sportu na širem riječkom području potrebna je promocija, potrebno je da mnogi upoznaju draži tog sporta. Time se rukovodio Karting centar Rijeka kada je na „Kartodromu Rijeka – Preluk“ u suradnji sa Autoklubom „RI autosport“ i Karting klubom „Rijeka“ pripremio „ 1. PRELUK – ADRIA OIL – KARTING SHOW 2011.“ , dvodnevnu manifestaciju 24. i 25. rujna na kojoj se očekuje veliki broj sadašnjih kartingaša hrvatskih i slovenskih klubova koji će boravak na Preluci iskoristiti za trening, ali i prikaz svojih natjecateljskih vještina u „kronometar vožnji“.

Sredinom lipnja 2010. godine otvorena je prva karting staza na području Primorsko-goranske županije, a i šire. Kartodrom Rijeka-Preluk nalazi se u zoni Preluke, dijelu nekadašnjeg autokampa Preluk, a tik do svjetski poznate motociklističke staze okruga Preluk na kojoj se vozilo motociklističko Prvenstvo svijeta sve do sada već davne 1977. godine. Staza se nalazi na pola puta od Rijeke do Opatije i tijekom proteklih 15 mjeseci okupljala je prvenstveno niz rekreativaca koji su u vožnji kartingom pronašli razonodu i zabavu, rekreaciju, svojevrsno opuštanje. Uzrast korisnika naših usluga je od 5 do 70 godina, ali ipak prevladavaju mladi.

više…