Riteh Racing Team – Najava izrada novog bolida RRC3

Članovi Riteh Racing Teama na Tehničkom fakultetu najavili su izradu novog bolida za predstojeću sezonu prestižnog svjetskog natjecanja studenata Formula Student. Među uzvanicima koje je u uvodnom govoru pozdravio dekan Tehničkog fakulteta prof. dr. Goran Turkalj nalazili su se i pročelnik odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Veljko Karabaić i Tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka, Kazimir Mihić.

Riteh Racing Team – Najava izrada novog bolida RRC3

 

 

Članovi Riteh Racing Teama na Tehničkom fakultetu najavili su izradu novog bolida za predstojeću sezonu prestižnog svjetskog natjecanja studenata Formula Student. Među uzvanicima koje je u uvodnom govoru pozdravio dekan Tehničkog fakulteta prof. dr. Goran Turkalj nalazili su se i pročelnik odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Veljko Karabaić i Tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka, Kazimir Mihić. U nastavku dekan je naglasio da članovi Riteh Racing Teama doprinose popularizaciji studija, a posebice strojarstva. Najavljuje daljnju bezrezervnu podršku fakulteta ovom projektu.
Posebne nagrade za doprinos u projektu Formula Student dobili su studenti Robert Blažić i Igor Felc. Nakon predstavljanja postojećeg bolida članovi Teama uručili su zahvalnice sponzorima i partnerima u projektu.