Uručene diplome polaznicima ECDL programa

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana održano je druženje i podjela diploma polaznicima ECDL programa kojeg provode Hrvatska zajednica tehničke kulture i Riječki informatički obrazovni centar.

Uručene diplome polaznicima ECDL programa


Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana održano je druženje i podjela diploma polaznicima ECDL programa kojeg provode Hrvatska zajednica tehničke kulture i Riječki informatički obrazovni centar. Tijekom 2008. godine europski ECDL certifikat i diplomu su stekli djelatnici Dječjeg vrtića Rijeka, Autokluba Rijeka, Državne uprave za zaštitu i spašavanje – Centra 112, studenti Sveučilišta u Rijeci i diplomanti medicine.Ovom prilikom je promoviran Ivan Pende, novi predavač Centra, koji je stekavši ECDL Expert diplomu postao četvrti licencirani ECDL predavač i ispitivač Centra, pridruživši se tako timu u kojem su svi predavači mlađi od 35 godina. Svim polaznicima podijeljeni su besplatni poklon bonovi za edukaciju u praktičnoj primjeni noviteta IT tehnologije, čime se polaznicima daje podrška i poticaj ka cjeloživotnom učenju. Najavljeni su i noviteti za 2009. godinu – otvaranje informatičke učionice za besplatno surfanje i korištenje računala za mlade u suradnji sa Regionalnim info-centrom za mlade i nova akcija u suradnji sa Autoklubom Rijeka, kojom će članovi Autokluba i njihova djeca moći ostvariti popust na programe koje nudi Riječki informatički obrazovni centar.
Događaju se pridružio i g. Kazimir Mihić, tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka, koji je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i broju mladih ljudi koji se uspješno educiraju za rad na modernim tehnologijama uz podršku ZTK Rijeka, te zaželio uspješnu Novu godinu Centru i svim polaznicima.