Uspjeh Riteh Racing Teama na međunarodnom natjecanju “Formula Student”

U svom nastupu na međunarodnom natjecanju "Formula Student" na stazi u Hockenheimu, Njemačka, Team studenata riječkog Tehničkog fakulteta, članova In kluba inovatora Rijeka, osvojio je 1. mjesto u prezentaciji troškova projekta, dok je njihov bolid RRCX zauzeo 39. mjesto u konkurenciji 80 timova iz cijelog svijeta. Suce su oduševili konstrukcijom bolida, a posebno time što je cijeli projekt izradio tim od samo osam studenata.

Uspjeh Riteh Racing Teama na međunarodnom natjecanju “Formula Student”

U svom nastupu na međunarodnom natjecanju “Formula Student” na stazi u Hockenheimu, Njemačka, Team studenata riječkog Tehničkog fakulteta, članova In kluba inovatora Rijeka, osvojio je 1. mjesto u prezentaciji troškova projekta, dok je njihov bolid RRCX zauzeo 39. mjesto u konkurenciji 80 timova iz cijelog svijeta. Suce su oduševili konstrukcijom bolida, a posebno time što je cijeli projekt izradio tim od samo osam studenata.

Posebno su pohvaljene inovacije koje su primjenili u pogonu bolida. Zajednica tehničke kulture Rijeka i IN klub inovatora Rijeka ovom prilikom pridružuju se čestitkama na ostvarenim rezultatima.