Dođi i izradi svog Tobolka!

U četvrtak, 27.10. započinje modelarska radionica izrade nosača mobitela "Tobolko" koja će trajati dva dana. Tehnički centar mladih poziva sve zainteresirane učenike da posjete najbolje opremljenu modelarsku radionicu u Rijeci te izrade svog Tobolka. Tobolko je nosač mobitela koji omogućava jednostavno i praktično punjenje mobitela. Svaki polaznik radionice moći će osmisliti te izraditi svoj vlastiti nosač za punjenje mobitela.

Dođi i izradi svog Tobolka!

 

U četvrtak, 27.10. započinje modelarska radionica izrade nosača mobitela “Tobolko” koja će trajati dva dana. Tehnički centar mladih poziva sve zainteresirane učenike da posjete najbolje opremljenu modelarsku radionicu u Rijeci te izrade svog Tobolka. Tobolko je nosač mobitela koji omogućava jednostavno i praktično punjenje mobitela. Svaki polaznik radionice moći će osmisliti te izraditi svoj vlastiti nosač za punjenje mobitela.
Stoga, mobitele i punjače u ruke i vidimo se u Tehničkom centru mladih!

Informacije o tečajevima, odnosno prijave zaprimaju se na tel. 051/213-943 svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 sati, a rado ćemo Vas primiti i u poslovnom prostoru Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2 A/2.
Aktivnosti CTK-Tehničkog centra mladih i udruga tehničke kulture grada Rijeke možete pratiti i na internet strani www.ztk-rijeka.hr.