Connection to database succesfull Novosti [ZTK Rijeka]
Naslov

2018-12-17

Prodajna izložba fotografija članova Fotokluba Rijeka
INWENTURA 2018.

 


Niz godina organizirali smo prodajne izložbe i pomagali drugima: Odjelu onkologije Dječje bolnice Kantrida, Sveučilišnoj zakladi Sveučilišta u Rijeci, Udruzi Srce koja brine o osobama s mentalnim poteškoćama.
Ove smo se godine organizirali u duhu poznate izreke Pomozi si sam pa će ti i drugi pomoći jer smo u vrlo teškoj financijskoj situaciji, a želimo i dalje priređivati kvalitetne i izložbe i natječaje u našoj Galeriji Principij. Dakle, priredili smo više od šezdeset umjetnički vrijednih fotografija naših članova u vrlo kvalitetnim i lijepim okvirima. Pomoći ćemo sami sebi uz vašu podršku tako da u ovom mjesecu darivanja kupite kod nas originalan dar po izuzetno povoljnoj cijeni, a mi bismo od toga novca unaprijedili naš rad za dobrobit svih Riječana - uredili Galeriju Principij i dovršili muzejsku zbirku fotografske opreme i pribora.
Otvorenje izložbe je u ponedjeljak, 17. 12. 2018. u 19.30 sati u Galeriji Principij, Rijeka, Pod voltun 4. Izložba ostaje otvorena do 31. 12. 2018. I može se razgledati radnim danom 10 – 13 i 17 – 20; subotom 10 – 13, a nedjeljom i praznikom je zatvoreno