3. humanitarni projekt ZTK Rijeka i Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka

Treću godinu zaredom uspješno je okončana suradnja između ZTK Rijeka i Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Klub Srce Rijeka. Od 28. do 30. rujna 2018. održan je 6. Rijeka Nautic show na kojem su se prezentirali uporabni predmeti koji su izrađeni na modelarskoj radionici "Vesele jedrilice" s ciljem pomoći udruzi.

3. humanitarni projekt ZTK Rijeka i Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka

 

Treću godinu zaredom uspješno je okončana suradnja između ZTK Rijeka i Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Klub Srce Rijeka. Od 28. do 30. rujna 2018. održan je 6. Rijeka Nautic show na kojem su se prezentirali uporabni predmeti koji su izrađeni na modelarskoj radionici “Vesele jedrilice” s ciljem pomoći udruzi. Same pripreme započele su već u mjesecu ožujku kada su u modelarskoj radionici Tehnički centar mladih, pri ZTK Rijeka održane prve radionice na kojima je sudjelovalo 15 članova udruge. Zajedničkim snagama članova i voditeljica udruga te polaznika Cjelogodišnje modelarke radionice izrađeno je oko 250 veselih jedrilica. Sav materijal i alat potreban za izradu brodica osigurala je Zajednica tehničke kulture Rijeka, nositelj ovog humanitarnog projekta.
Velik broj posjetioca sajma podržao je ovu vrijednu inicijativu i svojim dobrovoljnim prilozima pomogao Klubu Srce. I ove godine Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Klub Srce Rijeka svojim sudjelovanjem je upotpunila manifestaciju Rijeka Nautic Show.
Još jednom veliko hvala svima koji su pokazali svoje veliko srce i sudjelovali u ovom 3. humanitarnom projektu!