5. Salon crno-bijele fotografije Fotokluba Color Rijeka

U galeriji Muzeja Grada Rijeke u četvrtak, 11.05.2017 dodine u 19,30 sati otvara se 5. Salon crno-bijele fotografije na kojoj će se po prvi puta dodijeliti Grand Prix Fernando Soprano za najbolju fotografiju na izložbi. Žiri u sastavu Jolanda Todorović, prof., Damir Šegora, prof. i žorž Istog Duško fotograf za izložbu su izabrali 71 crno-bijelu fotografiju.

5. Salon crno-bijele fotografije Fotokluba Color Rijeka

U galeriji Muzeja Grada Rijeke u četvrtak, 11.05.2017 dodine u 19,30 sati otvara se 5. Salon crno-bijele fotografije na kojoj će se po prvi puta dodijeliti Grand Prix Fernando Soprano za najbolju fotografiju na izložbi. Žiri u sastavu Jolanda Todorović, prof., Damir Šegora, prof. i žorž Istog Duško fotograf za izložbu su izabrali 71 crno-bijelu fotografiju. Na natječaj je stiglo 450 crno-bijelih fotografija od 69 autora iz Hrvatske i Slovenije. Na izložbi će se dodijeliti za 1., 2 i 3 mjesto diplome i plakete te tri pohvale autorima. Nagrada Grand Prix dodijeliti će se posebno za, po ocjeni žirija, najbolju fotografiju na izložbi.
Fotoklub Color poziva svoje kolege fotografe i ostale zaljubljenike u fotografiju da svojim prisustvom uveličaju otvaranje 5. Salona Crno-bijele izložbe.