CJELOGODIŠNJA MODELARSKA RADIONICA šk.god. 2018./2019. – UPISI U TIJEKU

U Tehničkom centru mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, započeli su upisi u radionice izvanškolskih tehničkih aktivnosti za školsku godinu 2018./2019. Svi učenici osnovnih i srednjih škola Grada Rijeke tijekom cijele školske godine svoje slobodno vrijeme mogu provesti zabavljajući se i stvarajući u najbolje opremljenoj modelarskoj radionici,

CJELOGODIŠNJA MODELARSKA RADIONICA šk.god. 2018./2019. – UPISI U TIJEKU

 

U Tehničkom centru mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, započeli su upisi u radionice izvanškolskih tehničkih aktivnosti za školsku godinu 2018./2019. Svi učenici osnovnih i srednjih škola Grada Rijeke tijekom cijele školske godine svoje slobodno vrijeme mogu provesti zabavljajući se i stvarajući u najbolje opremljenoj modelarskoj radionici, te iskušati se u vještinama izrade, obrade i spajanja modela od raznih materijala. Sadržaji tehničkih aktivnosti su raznoliki i bogati te primjereni predznanju i uzrastu učenika, stoga svaki učenik može izabrati svoje područje interesa i realizirati svoje nove ideje.
Po završetku radionica, modeli postaju vlasništvo polaznika.

Radionice završavaju 14. lipnja 2019. godine.

Dodatne obavijesti možete dobiti u Tehničkom centru mladih, na telefon 051/323-153 ili upitom na e-mail radionica@ztk-rijeka.hr svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati.