Dani tehničke kulture u osnovnim školama Grada Rijeke

U tijeku je predstavljanje djelatnosti Zajednice tehničke kulture i njenih članica u projektu "Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke".Uz modelarsku radionicu CTK- Tehnički centar mladih, u projektu sudjeluje Karting klub Rijeka sa predstavljanjem škole kartinga, Jedriličarski klub 3.MAJ sa školom jedrenja i Klub za sportski ribolov na moru 3.MAJ sa školom ribolova.

Dani tehničke kulture u osnovnim školama Grada Rijeke

 


  

U tijeku je predstavljanje djelatnosti Zajednice tehničke kulture i njenih članica u projektu “Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke”.Uz modelarsku radionicu CTK- Tehnički centar mladih, u projektu sudjeluje Karting klub Rijeka sa predstavljanjem škole kartinga, Jedriličarski klub 3.MAJ sa školom jedrenja i Klub za sportski ribolov na moru 3.MAJ sa školom ribolova. Škole domaćini su u ovom ciklusu projekta učenici O.Š. “Brajda”, ” i O.Š. “Vežica” uz pomoć profesora tehničke kulture Igor Glavić i Dejan Marin. Podršku ovom projektu pružile su i ravnateljice škola; Adriana Rubignoni -Cecić i Violeta Nikolić. Učenici su zdušno prihvatili projekt i aktivno su uključeni u predmetne radionice. Dani TK u školama traju od 25. do 27. travnja i od 17. do 20. svibnja u kojima sudjeluju učenici od 5. do 8. razreda.
Ovo je šesta godina projekta koji je započeo u O. Š. Srdoči zahvaljujući susretljivosti ravnatelja Ivana Vukića.
Stručna služba poziva sve članice koje do sada nisu sudjelovale u projektu da se aktivno uključe i iskoriste mogućnost prezentacije svoje djelatnosti mlađoj populaciji.