Fotoklub Color Rijeka nastavlja s organizacijom foto radionica za građanstvo

Čovjek s fotoaparatom je prinuđen da stalno prati fotografiju u tehničkom i kreativnom pogledu i da stalnim učenjem proširuje saznanja.

Fotoklub Color Rijeka nastavlja s organizaciom foto radionica za građanstvo

 

Cilj foto radionice jest da u Vama probudi interes za digitalnu fotografiju i njenu obradu u PhotoShopu, da vam pomognemo razviti i proširiti dosadašnja znanja kako bi s uspjehom mogli zadovoljiti osnovne zahtjeve bilo da se radi o tehničkom svojstvu fotoaparata ili kod snimanja studijske, reportažne ili turističke fotografije. Da bi se napravila dobra fotografija iz bilo koje oblasti njene primjene, ona mora na neki način da bude nova, da ima svoju priču i da potakne zainteresiranost. Čovjek s fotoaparatom je prinuđen da stalno prati fotografiju u tehničkom i kreativnom pogledu i da stalnim učenjem proširuje saznanja.

Ukoliko Vas je ovaj tekst zainteresirao i želite da nadopunite svoja znanje javite se na jednu od ponuđenih foto radionica.

Foto radionicu osnove digitalne fotografije vodi Istog Žorž

Foto radionicu PhotoShopa vodi Korana Stojić.

Upis na pojedinu radionicu možete obaviti počevši od utorka zaključno u petak od 18 – 20 sati u sjedištu Foto kluba Color, na adresi Titov trg 6/2

 

Rajko Đedović, predsjednik