Fotoklub Rijeka poziva na natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na HOMO SI TEĆ 2018.

Pozivaju se svi građani koji su fotografirali bilo koju akciju ili događanje na Festivalu sporta "Homo si teć" da pošalju svoje fotografije na fotografski natječaj "Foto si teć" i time otvore mogućnost dobivanja vrijedne nagrade. Zadnji dan slanja fotografija je subota, 28. 4. 2018.

Fotoklub Rijeka poziva na natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na HOMO SI TEĆ 2018.

Pozivaju se svi građani koji su fotografirali bilo koju akciju ili događanje na Festivalu sporta Homo si teć da pošalju svoje fotografije na fotografski natječaj Foto si teć i time otvore mogućnost dobivanja vrijedne nagrade. Zadnji dan slanja fotografija je subota, 28. 4. 2018.
Na natječaju mogu sudjelovati svi građani bez ograničenja. Fotografije se šalju isključivo e-poštom i to na rijekatrci@gmail.com s naznakom za natječaj FOTO SI TEĆ 2018. Fotografije trebaju biti u JPG formatu pojedinačne veličine fotografije /datoteke/ ne veće od 4 MB. i 300 dpi rezolucije. Krajnji rok dostave fotografija je 24. travnja. Primaju se fotografije isključivo od ove godine. Prosudbeno povjerenstvo će pregledati i odabrati fotografije za nagrade te ih prirediti za izložbu.
Autori koji snime najbolje fotografije bit će dodijeljene sljedeće nagrade:
Prva nagrada bon Interasporta u vrijednosti 600,00 kn i knjiga iz područja fotografije
Druga nagrada bon Interasporta u vrijednosti 400,00 kn i knjiga iz područja fotografije
Treća nagrada bon Interasporta u vrijednosti 200,00 kn i knjiga iz područja fotografije
Tri ravnopravne diplome
Tri ravnopravne pohvale
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi građani. Autor može prijaviti najviše 12 fotografija i s fotografijama treba poslati popunjenu prijavnicu.
Više o pravilima i preuzimanju prijavnice imate ovdje: http://fotoklubrijeka.hr/natjecaj-foto-si-tec-2018/