Humanitarni projekt modelarske radionice CTK-Tehnički centar mladih

Početkom rujna mjeseca CTK-Tehnički centar mladih i Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Rijeka - Klub Srce pokrenuli su modelarsku radionicu izrade brodica u humanitarne svrhe s ciljem prodaje na sajmu Rijeka nautic Show. Sav prihod od prodaje brodica namijenjen je Udruzi Srce.

Humanitarni projekt modelarske radionice CTK-Tehnički centar mladih

 

 


Početkom rujna mjeseca CTK-Tehnički centar mladih i Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Rijeka – Klub Srce pokrenuli su modelarsku radionicu izrade brodica u humanitarne svrhe s ciljem prodaje na sajmu Rijeka nautic Show. Sav prihod od prodaje brodica namijenjen je Udruzi Srce.
Jedan dio radionice izrade brodica održan je u prostorima modelarske radionice Tehničkog centra mladih, a drugi dio radionice u prostorima Kluba Srce. Sav materijal i alat potreban za izradu brodica osigurala je Zajednica tehničke kulture Rijeka, nositelj ovog humanitarnog projekta. Zajedničkim snagama mentora TCM-a i članova Kluba Srce, izrađeno je oko 200 šarenih brodica koje su se prodavale na sajmu nautike u organizaciji ZTK Rijeka, a na izložbenom prostoru Tehničkog centra mladih. Sa zadovoljstvom možemo istaknuti da su sve brodice prodane i da je velik broj ljudi podržalo ovu vrijednu inicijativu!