Humanost na djelu – Modelarska radionica “Šareno Primorje”

Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje modelarske radionice Tehnički centar mladih i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom - Klub Srce Rijeka, organizirana je radionica "Šareno Primorje" izrade kreativnih stalaka za pisaći pribor u obliku riba koji će se predstaviti na predstojećem nautičkom sajmu Rijeka Nautic show 2017.

Humanost na djelu – Modelarska radionica “Šareno Primorje”

 

 

 

Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje modelarske radionice Tehnički centar mladih i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom – Klub Srce Rijeka, organizirana je radionica “Šareno Primorje” izrade kreativnih stalaka za pisaći pribor u obliku riba koji će se predstaviti na predstojećem nautičkom sajmu Rijeka Nautic show 2017. Modelarska radionica započela je sredinom kolovoza u Tehničkom centru mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka, koja je ujedno i nositelj humanitarnog projekta.
Humanitarnom projektu pridružili su se štičenici Dječjeg doma “Tić”, učenici 8.razreda Osnovne škole Srdoči i polaznici Cjelogodišnje modelarske radionice Tehničkog centra mladih Rijeka. Svi vrijedni sudionici uključeni u humanitarni projekt, marljivo su izrezivali stalke za olovke od stirodura, bojali veselim bojama i pripremali za ljepljenje. Zajedničkim snagama izrađeno je preko 250 šarenih stalaka u obliku riba koji će biti dostupni na štandu udruge, a prikupljeni dobrovoljni prilozi omogućiti će štićenicima u nabavci opreme za kvalitetniji boravak u prostorima udruge.
Pozivamo sve posjetioce sajma Rijeka Nautic Show 29.09. – 1.10.2017. da podrže ovaj humanitarni projekt i pokažu svoje veliko srce!