Humanost na djelu – Modelarska radionica “Šareno Primorje”

Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje modelarske radionice Tehnički centar mladih i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom "Rijeka - Klub Srce", započela je radionica izrade uporabnih modela koji će se predstaviti na predstojećem nautičkom sajmu. Uporabni predmeti štićenika biti će dostupni na štandu udruge, a prikupljeni dobrovoljni prilozi omogućiti će štićenicima u nabavci opreme za kvalitetniji boravak u prostorima udruge.

Humanost na djelu – Modelarska radionica “Šareno Primorje”

 

Nakon uspješne prošlogodišnje suradnje modelarske radionice Tehnički centar mladih i Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom “Rijeka – Klub Srce”, započela je radionica izrade uporabnih modela koji će se predstaviti na predstojećem nautičkom sajmu. Uporabni predmeti štićenika biti će dostupni na štandu udruge, a prikupljeni dobrovoljni prilozi omogućiti će štićenicima u nabavci opreme za kvalitetniji boravak u prostorima udruge. Sve do početka sajma, štičenici Kluba Srce uz pomoć mentora radionice i odgajateljica izrađivati će razne šarene modele vezane uz more i nautiku. Humanitarnom projektu pridružiti će se štičenici Dječjeg doma “Tić”i učenička zadruga “Mladi Srdočani” gdje će zajedničkim snagama izraditi što više kreativnih uporabnih modela. Modelarska radionica “Šareno Primorje” održavati će se u prostorima modelarske radionice Tehničkog centra mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka koji je i nositelj ovog projekta.
Pozivamo sve posjetioce sajma Rijeka Nautic Show 29.09. – 1.10.2017. da podrže ovaj humanitarni projekt i pokažu svoje veliko srce!