Izrada kontrolera za CNC strojeve u Tehničkom centru mladih

Deset učenika riječke Elektroindustrijske i obrtničke škole, koji su prošle godine ušli u projekt Učeničkog poduzeća, u petak, 19. veljače, započeli su sa proizvodnjom kontrolera za CNC strojeve u radionici Tehničkog centra mladih pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. Projekt se odnosi na cjelogodišnji program edukacije učenika u upravljanju poduzećem. Uvodno slovo o važnosti stjecanja poduzetničkih vještina u učeničkoj dobi, održao je pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo, Andrija Vitezić, dipl.oec.

Izrada kontrolera za CNC strojeve u Tehničkom centru mladih

Deset učenika riječke Elektroindustrijske i obrtničke škole, koji su prošle godine ušli u projekt Učeničkog poduzeća, u petak, 19. veljače, započeli su sa proizvodnjom kontrolera za CNC strojeve u radionici Tehničkog centra mladih pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. Projekt se odnosi na cjelogodišnji program edukacije učenika u upravljanju poduzećem.
Uvodno slovo o važnosti stjecanja poduzetničkih vještina u učeničkoj dobi, održao je pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo, Andrija Vitezić, dipl.oec.

  
Učenici izrađuju predmete iz područja elektrotehnike, elektronike i strojarstva korištenjem CNC stroja, s konačnim ciljem plasiranja proizvoda na tržište.