Ljetna škola elektronike u Tehničkom centru mladih

26.lipnja u Tehničkom centru mladih započela je "Ljetna škola elektronike". Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« .

Ljetna škola elektronike u Tehničkom centru mladih

 

26.lipnja u Tehničkom centru mladih započela je “Ljetna škola elektronike”.
Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« . Inače se program odvija već 13 godina i ima uvijek znatan interes mladih. Ljetnu školu elektronike organiziraju IN klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka, koji imaju za cilj animaciju mladih i njihovo usmjeravanje ka proizvodnim zanimanjima i inovacijama.
Učenici kroz školu prolaze put od upoznavanja s osnovnim elementima koji se koriste u elektronici, pa sve do izrade tiskane pločice i sklopa koji je i konačni rad polaznika. Polaznik je uspješno završio školu ukoliko je njegov završni rad ispravan.
Polaznici koji uspješno završe školu dobivaju potvrdu na prigodnoj svečanosti i uključuju se u daljnje programe rada s mladima.