Najava Dani tehničke kulture u O.Š. Turnić

Zajednica tehničke kulture Rijeka u suradnji sa svojim članicama nastavlja projekt "Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke". Prezentacija aktivnosti udruga održati će se od 22. do 24. veljače u O.Š. Turnić. Ovom prilikom zahvaljujemo ravnatelju škole gosp. Jozi Dadiću i prof. Damiru Čoviću na susretljivosti pri realizaciji ovog projekta.

Najava Dani tehničke kulture u O.Š. Turnić

Zajednica tehničke kulture Rijeka u suradnji sa svojim članicama nastavlja projekt “Dani tehničke kulture u osnovnim školama grada Rijeke”. Prezentacija aktivnosti udruga održati će se od 22. do 24. veljače u O.Š. Turnić. Ovom prilikom zahvaljujemo ravnatelju škole gosp. Jozi Dadiću i prof. Damiru Čoviću na susretljivosti pri realizaciji ovog projekta.

Prednost ovakve prezentacije tehničke kulture očituje se u aktivnom sudjelovanju polaznika škole i izradi raznih modela pripremljenih za ovaj projekt. U sklopu ove prezentacije predstaviti će se sljedeće udruge Zajednice tehničke kulture Rijeka:
Klub podvodnih aktivnosti “3. maj” Rijeka – pravilno korištenje opreme za ronjenje
Maketarski klub “Zeppelin” – upoznavanje sa maketarstvom i modelarstvom
Modelarska radionica Tehnički centar mladih – izrada modela aviončića (klizač)

U ostvarivanju ovog projekta brinuti će se djelatne stručne osobe i volonteri u tehničkoj kulturi, te zaposlenici Zajednice tehničke kulture Rijeka.