Najava izložbe fotografija “Fiumanka – jedrima u Europu 2013“

Foto klub Color najavljuje otvorenje izložbe umjetničke fotografije pod nazivom "Fiumanka - jedrima u Europu 2013“ na šetnici Molo Longo u riječkoj luci u petak, 19. 07.2013. godine u 21 sat, a fotografije će se moći razgledati do zaključno 24 sata istoga dana.

Najava izložbe fotografija “Fiumanka – jedrima u Europu 2013“

 

 

Foto klub Color najavljuje otvorenje izložbe umjetničke fotografije pod nazivom “Fiumanka -j edrima u Europu 2013“ na šetnici Molo Longo u riječkoj luci u petak, 19. 07.2013. godine u 21 sat, a fotografije će se moći razgledati do zaključno 24 sata istoga dana.
U slučaju lošeg vremena izložba se odlaže za petak, 26.07.2013 godine u istom terminu.
Na raspisani natječaj za izložbu “Fiumanka-jedrima u Europu 2013“ odazvali su se autori sa ukupno 130 fotografija. Žiri u sastavu Ivica Nikolac, predsjednik i članovi Darko Mohar i Ranko Dokmanović, izabrali su 77 autorskih fotografija.
Tema izložbe obuhvaća radove vezane uz jedriličarsku manifestaciju “Fiumanka“ i zbivanja oko same regate.
Natječaj izložbe bio je otvorenog tipa, a osim članova Foto kluba Color, sudjelovali su i fotografi iz Foto kluba „Rijeka“, te ostali amateri, zaljubljenici u fotografiju.
Želja organizatora izložbe, Foto kluba Color, je da izložba fotografija sa regate “Fiumanka“ postane tradicionalna i da uključi čim više autora, fotografa amatera i profesionalaca, učesnika same jedriličarske manifestacije i time izložba dobije međunarodni značaj kakvog ima i sama “Fiumanka“.