Najava mladi@inovacije: 4. izložba inovacija i tehničkog stvaralaštva – Školska sportska dvorana u Kastvu, 22. – 24. rujan 2011.

U pripremi je 4. nacionalna izložba mladih inovatora i izložba tehničkog stvaralaštva pod nazivom - MLADI@INOVACIJE. Cilj izložbe je animacija sudionika do 30 godina starosti i njihovo informiranje o značaju rada na inovacijama i tehničkoj kulturi uopće radi razvijanja njihovih vještina koje će im sigurno biti potrebne tijekom života. Ne treba smanjiti ni značaj upoznavanja sudionika s radom njihovih vršnjaka iz drugih krajeva Hrvatske.

Najava mladi@inovacije: 4. izložba inovacija i tehničkog stvaralaštva
Školska sportska dvorana u Kastvu, 22. – 24. rujan 2011.

U pripremi je 4. nacionalna izložba mladih inovatora i izložba tehničkog stvaralaštva pod nazivom – MLADI@INOVACIJE. Cilj izložbe je animacija sudionika do 30 godina starosti i njihovo informiranje o značaju rada na inovacijama i tehničkoj kulturi uopće radi razvijanja njihovih vještina koje će im sigurno biti potrebne tijekom života. Ne treba smanjiti ni značaj upoznavanja sudionika s radom njihovih vršnjaka iz drugih krajeva Hrvatske.

Prošle 2010. godine Izložba “Mladi&inovacije” nastavila je trend uspješnosti. Mladi i mentori rado su je prihvatili kao mjesto razmjene iskustava, natjecanja, ali i suradnje. Glavno događanje u animaciji bila je izložba INOVA-MLADI u Zagrebu. Izložba i 2011. godine ima dva dijela koji se posebno ocjenjuju i nagrađuju: Izložba mladih inovatora i izložba tehničkog stvaralaštva.

Zajednica tehničke kulture Rijeka suorganizator je izložbe, a na samoj izložbi predstaviti će se radovima razvijenim u sklopu svoje modelarske radionice – Tehnički centar mladih.

Izložba će se održati u vremenu 22.- 24. rujna 2011. g. u prostoru Školske sportske dvorane u Kastvu, pod pokroviteljstvom Grada Kastva.
Sve informacije o izložbi dostupne su na web strani www.inshow.hr