Najava natjecanja “Sigurno u prometu”

18. gradsko i županijsko Natjecanje učenika osnovnih škola iz poznavanja prometnih propisa i vještine upravljanja biciklom "Sigurno u prometu" održat će se u utorak, 04.05.2010.g. u sportskoj dvorani Dinko Lukarić na Kozali. Natjecanje organizira Autokluba Rijeka uz pomoć Policijske uprave i Doma mladih, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Najava natjecanja “Sigurno u prometu”

18. gradsko i županijsko Natjecanje učenika osnovnih škola iz poznavanja prometnih propisa i vještine upravljanja biciklom “Sigurno u prometu” održat će se u utorak, 04.05.2010.g. u sportskoj dvorani Dinko Lukarić na Kozali. Natjecanje organizira Autokluba Rijeka uz pomoć Policijske uprave i Doma mladih, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Sudjelovanje svojih ekipa na natjecanju prijavilo je 25 osnovnih škola s područja PGŽ, od toga 14 riječkih. Ekipe se sastoje od 2 učenika i 2 učenice pod vodstvom mentora. Teoretski dio natjecanja provest će se testovima Hrvatskog autokluba, a testiranje provode stručni djelatnici HAK-a, Regionalnog ispitnog centra Rijeka, dok će praktični dio natjecanja provesti komisija sastavljena od prometnih policajaca i pripadnika Prometne jedinice mladeži.