Najava prezentacije aktivnosti Tehničkog centra mladih na Sajmu cjeloživotnog učenja

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja održati će se i Sajam cjeloživotnog učenja koji će se održati u utorak, 3. listopada, od 11.00 do 18.00 sati na Korzu. Na Sajmu cjeloživotnog učenja, svoje aktivnosti prezentirati će i Tehnički centar mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka.

Najava prezentacije aktivnosti Tehničkog centra mladih
na Sajmu cjeloživotnog učenja

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, od 2. do 8. listopada, organizira 11.Tjedan cjeloživotnog učenjau Hrvatskoj.
Tijekom ove nacionalne obrazovne kampanje u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja, održat će se nekoliko stotina događanja diljem Hrvatske usmjerenih na promociju obrazovanja i učenja.

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja održati će se i Sajam cjeloživotnog učenja koji će se održati u utorak, 3. listopada, od 11.00 do 18.00 sati na Korzu.
Na Sajmu cjeloživotnog učenja, svoje aktivnosti prezentirati će i Tehnički centar mladih, pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. Na izložbenom prostoru Tehničkog centra mladih održati će se prezentacija rada 3D printera i razne mogućnosti 3D modeliranja u programu Autodesk Fusion 360 i Cura. Također, održati će se i modelarska radionica “Ježić” na kojoj će svi zainteresirani učenici moći izraditi svoj jesenski stalak za pisaći pribor u obliku ježa. Svim posjetiocima Sajma podijeliti će se promotivni materijali i obrasci za uključenje u buduće kreativne radionice i programe što će se održati u modelarskoj radionici Tehnički centar mladih.