Najava programa “Ljetna škola elektronike”

Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike. Program se kontinuirano provodi jedanaest godina uz veliki interes mladih. Ove godine program će se održati od 23.06. do 10.07. 2015.godine u vremenu od 9,00 do 12,00 sati u sjedištu Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2A/II u radionici CTK - Tehničkog centra mladih. Ljetnu školu elektronike organiziraju IN klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka, a imaju za cilj animaciju mladih i njihovo usmjeravanje proizvodnim zanimanjima i inovacijama.

Najava programa “Ljetna škola elektronike”

 

 

Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike. Program se kontinuirano provodi jedanaest godina uz veliki interes mladih. Ove godine program će se održati od 23.06. do 10.07. 2015.godine u vremenu od 9,00 do 12,00 sati u sjedištu Zajednice tehničke kulture Rijeka na adresi Korzo 2A/II u radionici CTK – Tehničkog centra mladih. Ljetnu školu elektronike organiziraju IN klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka, a imaju za cilj animaciju mladih i njihovo usmjeravanje proizvodnim zanimanjima i inovacijama.

Učenici kroz školu prolaze put od upoznavanja s osnovnim elementima koji se koriste u elektronici, pa sve do izrade tiskane pločice i sklopa koji je ujedno i konačni rad polaznika. Polaznik je uspješno završio školu ukoliko njegov je završni rad ispravan.
Polaznici koji uspješno završe školu dobivaju potvrdu na prigodnoj svečanosti i uključuju se u daljnje programe rada s mladima u projektu »Moje sutra«.