Najava programa “Ljetna škola elektronike”

Ove godine program ljetne škole elektronike održavati će se od 26.06. do 10.07. 2014. u prostorima modelarske radionice CTK-Tehnički centar mladih na adresi Korzo 2A/II, svakodnevno u vremenu od 9-11 sati. I ovu ljetnu školu organiziraju IN Klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka

Najava programa “Ljetna škola elektronike”

 

 

Već desetu godinu održava se “LJETNA ŠKOLA ELEKTRONIKE”
Program je namijenjen učenicima osnovnih škola od 3 do 8 razreda i početnim razredima srednjih škola. Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« .
Ove godine program će se održavati od 26.06. do 10.07. 2014.od 9,00 do 11,00 sati u sjedištu Zajednice tehničke kulture na Korzu pri CTK – Tehničkom centru mladih.
Ljetnu školu elektronike organiziraju IN klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka, koji imaju za cilj animaciju mladih i njihovo usmjeravanje ka proizvodnim zanimanjima i inovacijama.
Učenici kroz školu prolaze put od upoznavanja s osnovnim elementima koji se koriste u elektronici, pa sve do izrade tiskane ploćice i sklopa koji i konačni rad polaznika. Polaznik je uspješno završio školu ukoliko njegov je završni rad ispravan.
Polaznici koji uspješno završe školu dobivaju potvrdu na prigodnoj svečanosti i uključuju se u danje programe rada s mladima.

 

IN KLUB INOVATORA