Najava zimskih radionica TCM-a po osnovnim školama Grada Rijeke

Tehnički centar mladih Rijeka i ove godine tijekom zimskih školskih praznika od 27.12.2016. do 12.01.2018. god. organizira razne kreativno-edukativne radionice novih tehnologija i modelarstva za sve učenike osnovnih i srednjih škola. Početkom prosinca pokrenute su prezentacije modela u osnovnim školama Grada Rijeke.

Najava zimskih radionica TCM-a po osnovnim školama Grada Rijeke

 

 

Tehnički centar mladih Rijeka i ove godine tijekom zimskih školskih praznika od 27.12.2016. do 12.01.2018. god. organizira razne kreativno-edukativne radionice novih tehnologija i modelarstva za sve učenike osnovnih i srednjih škola. Početkom prosinca pokrenute su prezentacije modela u osnovnim školama Grada Rijeke. S ciljem animiranja učenika za kvalitetno provođenje zimskih praznika, u dogovoru s ravnateljima osnovnih škola “Pećine”, “Centar”, “Ivan Zajc” i “Škurinje” i učiteljima tehničke kulture održane su prezentacije modela koji će se izrađivati na zimskim radionicama. Učenicima su tako prezentirane igre “Labirint”, “Križić-kružić” i “Složi 4!”,štedne kasice “Sob” i “Robot”, model “Katapult” te razni modeli isprintani na 3D printeru. Svi zainteresirani učenici imali su prilike i isprobati prezentirane igre te su im podijeljeni informativni letci za uključenje u radionice. Prvi dan programa zimskih radionica planiran je posjet Akademskom astronomskom društvu Rijeka gdje će svi zainteresirani polaznici uz stručno vodstvo društva obići riječku zvjezdarnicu i sudjelovati na prezentacijama Akademskog astronomskog društva Rijeka.
Prijave za radionice zaprimaju se do 22.12.2017.godine: tel. 051/323-153 svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili na e-mail: radionica@ztk-rijeka.hr