Natjecanje Formula Student Alpe Adria 2017.

Karting klub Rijeka poziva Vas da se 22.09. i 23.09.2017 s početkomu 10 sati dođete na kartodromu Bura u Šmriki, na natjecanje "Formula Student Alpe Adria 2017." FS Alpe Adria je prvo natjecanje u regiji na kojem će sudjelovati Formula student bolidi i Moto student team, time povezujući sveučilišta iz Maribora, Ljubljane, Beograda, Mostara, Kragujevca, Zagreba, Splita i Rijeke. Timovi se moraju iskazati u tri discipline: acceleration, autocross,endurance.

Natjecanje Formula Student Alpe Adria 2017.

Karting klub Rijeka poziva Vas da se 22.09. i 23.09.2017 s početkomu 10 sati dođete na kartodromu Bura u Šmriki, na natjecanje “Formula Student Alpe Adria 2017.” FS Alpe Adria je prvo natjecanje u regiji na kojem će sudjelovati Formula student bolidi i Moto student team, time povezujući sveučilišta iz Maribora, Ljubljane, Beograda, Mostara, Kragujevca, Zagreba, Splita i Rijeke. Timovi se moraju iskazati u tri discipline: acceleration, autocross,endurance.
Ovim događajem koji se po prvi put organizira od strane Riteh Racing team-a i Karting kluba Rijeka ne samo da povezujemo timove iz regije, nego će se razmijeniti veliko znanje i iskustvo. Kao domaćin Karting klub Rijeka ima tu čast da ugosti timove iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, te na području Primorsko- goranske županije organizira jedan događaj na državnoj i međunarodnoj razini. Stoga pozivamo sve članice Zajednice tehničke kulture, sve i suradnike, da svojim dolaskom skupa podržimo Riteh racing team kao organizatora,te Karting klub Rijeka kao domaćina natjecanja. Smatramo da je događaj vrlo zanimljiv i privlačan prije svega mladim naraštajima, kao članica Zajednice tehničke kulture Rijeka šaljemo Vam ovu pozivnicu da nam se pridružite na ovom atraktivnom natjecanju.